Catering

Huikoon keittiö on luovuuden tyyssija

Huikoo Catering – Makuelämyksiä tuhansille nälkäisille vieraille

Onnistuneen tilaisuuden kruunaa ensiluokkainen pitopalvelu. 

Mekanin kekseliäästä makumaailmasta vastaa kokenut catering-yritys Huikoo. Voit luottaa ammattitaitoomme muun muassa seuraavissa tilaisuuksissa: 

  • yritystapahtumat
  • kokoustarjoilut
  • juhlatarjoilut
  • festarit

Toteutamme niin suuremmat, tuhansien vieraiden tapahtumat kuin esimerkiksi pienimuotoisemmat kokoustarjoilut. Ruokien lisäksi meiltä järjestyy myös juomatarjoilu. 

HUIKOO Catering toteuttaa menun juhliisi toiveidesi mukaan tai vaihtoehtoisesti suunnittelee sen alusta loppuun puolestasi. Voit myös valita suosikkisi menupaketeistamme. 

Loihdimme maittavat tarjoilut molemmissa juhlatiloissamme, Mekanissa sekä Kellahden kartanossa. Vaihtoehtoisesti voit tilata catering-palvelumme myös valitsemaasi kohteeseen. 

Pyydä tarjous pitopalvelusta

Huikooko? Hyvä. Katetaan siis pöytä.

Huikoo Cateringiä on alusta lähtien kantanut rakkaus oikeasti hyvään ruokaan, josta toivomme mahdollisimman monen nyt saavan nauttia.

Huikoo Cateringin toimintaa ohjaavat tuoreus ja laatu. Innovatiiviset menumme sisältävät kansainvälisiä makuja ja tuulahduksia – klassikoita ja perinteitä unohtamatta.

Suosimme ruuanlaitossamme paikallisia ja kotimaisia raaka-aineita. 

Meiltä saat taatusti laadukkaan kokonaisuuden toiveidesi mukaisesti. Pöytäliinat, kangasservetit, astiat ja kattaus sisältyvät hintaan. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kaikesta tarjoiluun liittyvästä, jotta voit itse keskittyä pääasiaan – juhlimiseen tai esimerkiksi kokouksen pitoon. 

Kyllä huikoo!
Soita