Tunnelmallinen kokoustila Porin tehdasmiljöössä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mekanin tilat Porin ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä sopivat myös kokous- ja koulutustarpeisiin. Yläkerran parvella sijaitseva 10–50 henkilön kokoustila on varustettu videotykillä, valkokankaalla, fläppitaululla ja äänentoistolla. 50–100 henkilön ryhmille on varattavissa myös alakerran ravintolasali. Onnistuneeseen kokoukseen kuuluvat kokouskahvit ja -lounaat sekä virvokkeet, jotka tarjoilee HUIKOO Catering. Näissä viehättävissä ja toimivissa tiloissa kokouksien ja koulutuksien pito onnistuu helposti!

Kokoustilan tekniset tiedot 

Asiakaspaikat: 10–50 henkilöä


Esitystekniikka: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoisto.


Tarjoilut hoitaa HUIKOO Catering: pyydä tarjous.

Mekanin lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–14, muut tarjoilut ennakkotilauksesta. 

Kokoustilasta

Mekani tarjoaa rauhallisen ja viehättävän paikan kokouksien pitämiseen upeassa 1800-luvun lopun tehdasmiljöössä.


Yläkerran tilat soveltuvat erinomaisesti kokouksille, luennoille ja ryhmätyöskentelylle. Pöydät voi helposti järjestää tilaisuuden vaatimalla tavalla.


Yläkerran kokoustilaan saa pöytäpaikkoja 50:lle, ilman pöytiä noin 100:lle. Suuremmille ryhmille on varattavissa myös alakerran ravintola- ja juhlasali. Ravintolasaliin mahtuu istumaan noin 120 henkilöä, mutta taaimmaisilta paikoilta esityksen näkyvyys voi heikentyä.


Onnistuneeseen kokoukseen kuuluvat kokouskahvit ja -lounaat sekä virvokkeet, jotka tarjoilee HUIKOO Catering.

Muita palvelujamme

Mekani soveltuu hyvin myös upeaksi juhlatilaksi, koulutus- ja kokoustilan lisäksi. Olipa tilaisuutesi sitten perhejuhla, syntymäpäivä tai mikä tahansa muu juhla, yritys- tai edustustilaisuus, tarjoaa Mekani sille tyylikkäät ja arvokkaat puitteet. HUIKOO Cateringin kautta saat lisäksi herkulliset ja näyttävät ateriat järjestämääsi juhlaan tai tilaisuuteen. Valmistamme tarjoilut aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa herkulliset makuelämykset. Kerromme mielellämme lisää Mekanin tarjoamista mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä