Ainutlaatuinen juhlatila upeassa tehdasmiljöössä Porissa

Ota yhteyttä

Järjestä unohtumattomat juhlat ja tilaisuudet upeassa tehdasmiljöössä Porissa! Nykypäivän vaatimukset ja toiveet täyttävä, industrial-henkinen Mekani toimii täyden palvelun juhlatalona ympäri vuoden 30–200 henkilön tilaisuuksille. Modernit ja näyttävät tarjoilut juhlatiloihin tuottaa HUIKOO Catering. Kauttamme järjestyvät myös ammattitaitoinen henkilökunta ja esitystekniikka äänentoistoineen.

Juhlatilasta

Mekanin tyylikäs ja avara juhlatila muuntautuu vaivattomasti juhlaan kuin juhlaan. Tilassa mahtuu esimerkiksi tanssimaan häitä, pitämään yritysjuhlia tai edustustilaisuuksia. Sali soveltuu myös pienemmille seurueille eri kattausvaihtoehtoja käyttämällä.


Asiakaspaikat: 200 (alakerta: 120 henkilöä, yläkerta: 80 henkilöä)


Ruokatarjoilut: HUIKOO Catering, pyydä tarjous!

Juomatarjoilut: Omat juomat tai asiakkaan toiveen mukaan


Videotykki ja valkokangas: On


WC-tilat: 5

Terassi 

Kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Kokemäenjoen ja sen siltojen yli. Toisella puolella jokea voit nähdä Keski-Porin kirkon, jonka torni liittyy kiinteästi Mekanin historiaan. Terassi on myös oiva paikka vilvoitteluun tai esimerkiksi alkumaljojen tarjoiluun. Sinne mahtuu jopa 80 henkilöä kerrallaan. (Huom. Tehdasrakennuksen katolla sijaitsevalla terassilla on tupakointi ehdottomasti kielletty.)

Juhlatilan teknisiä tietoja

Äänentoisto on käytettävissä taustamusiikille ja puheille. Valaistus- ja äänentoistopalveluita saatavilla lisäpalveluina, kysy lisää!


Tiedustelut ja varaukset

Muita palvelujamme

Björneborgs Mekaniska Werkstad -konepajan vuonna 1871 valmistunut, kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus on saanut peruskorjauksen myötä uudet, viehättävät ja raikkaat puitteet, jotka tekevät rakennuksesta Porin viihtyisimmän. 

Tämä tehdasmiljöö soveltuu hyvin upeaksi juhlatilaksi, mutta yhtä hyvin se on käytettävissä myös koulutus- ja kokoustilana.

 

Tarjoilut järjestyvät kauttamme helposti.

HUIKOO Cateringin valmistamat, näyttävät ja herkulliset juhlamenut nostavat tilaisuutenne uudelle tasolle. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Mekanin sinulle tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Ota yhteyttä!